GAIA

GAIA

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΑΦΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Στο πλαίσιο των επαφών τους με τους φορείς της πόλης του Αγρινίου το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Παύλο Μοσχολιό και τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Α.Ε. Αιτωλ/νίας κ. Γιώργο Καψιαμπέτη. Στις συναντήσεις αυτές τέθηκαν εκ μέρους του σωματείου τα θέματα που το απασχολούν και συγκεκριμένα:
Με τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό συζητήθηκαν λειτουργικά θέματα του κλάδου όπως οι αφετηρίες και τα προβλήματα γύρω απο αυτές, εκφράστηκε η επιθυμία για την στήριξη απο την πλευρά του Δήμου στα ζητήματα που αφορούν τα Ταξί και την βελτίωση του επαγγέλματος ενώ ζητήθηκε ενυημέρωση σχετικά με την λειτουργία του minibus. Ο Δήμαρχος από την μεριά του αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του λειτουργήματος που επιτελεί το Ταξί στην πόλη και επομένως η στήριξη του θα είναι αμέριστη.
Με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Α.Ε. Αιτωλ/νίας κ. Γιώργο Καψιαμπέτη συζητήθηκε το θέμα της νέας αφετηρίας- πιάτσας του ΚΤΕΛ σύμφωνα με την βιωσιμότητα του επαγγέλματος. Το Σωματείο ανέφερε θέματα καθημερινής λειτουργίας με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών επιτέλεσης του επαγγέλματος στα οποία ο κ. Καψιαμπέτης έδειξε θετική ανταπόκριση τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας των δύο πλευρών.
Στις συναντήσεις παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Μωσαϊδης, ο Αντιπρόεδρο Χρήστος Τσαμαδιάς, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Παπούλιας και το μέλος Λεωνίδας Μάττας.