GAIA

GAIA

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΤΗΣ - "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑ" ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ

Σοκαρισμένος και ελαφρώς τραυματισμένος ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης περιγράφει πώς έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους. Ο συνιδιοκτήτης του γνωστού σουβλατζίδικου … «έκλεισε ταμείο» χθες τα ξημερώματα και γυρνώντας σπίτι του τον πλησίασαν δυο άγνωστοι άντρες ζητώντας του να τους δώσει την τσάντα του. Εκείνος αρνήθηκε και οι δράστες τον πυροβόλησαν στο δεξί του πόδι τραυματίζοντάς τον.

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ήρθαν από πίσω, μου τράβηξαν την τσάντα και αμέσως με πυροβόλησαν στα πόδια… Τραυματίστηκα ευτυχώς ελαφρά… Δόξα τω Θεώ!», δηλώνει στην Espresso για την περιπέτεια που έζησε.
Στο πλευρό του στο νοσοκομείο στάθηκαν οι συγγενείς του από την πρώτη στιγμή, οι οποίοι ανησύχησαν για την υγεία του. «Τέλος καλό, όλα καλά. Θα μπορούσαμε σήμερα να έχουμε κηδεία. Ήταν πολύ τυχερός και ευτυχώς που τραυματίστηκε και μάλιστα ελαφρά. Εύχομαι να μην συμβεί, όχι μόνο σε μας, αλλά σε κανέναν άλλο πολίτη. Είμαστε πολλά χρόνια επιχειρηματίες και δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα νομίζω ότι δεν έχει προηγούμενο. Όλοι μας πλέον φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε το βράδυ… Τα πράγματα είναι δύσκολα και όσο πάει θα δυσκολεύουν περισσότερο, απ΄ότι φαίνεται», λέει ο αδερφός του Γιώργος για την επίθεση.
«Είμαστε τυχεροί που δεν τον χάσαμε. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί από στιγμή σε στιγμή. Όταν το άκουσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Για μια τσάντα να χάσεις τη ζωή σου», συμπληρώνει η κουνιάδα του Σταύρου Μπαϊρακτάρη, Σάσα.