GAIA

GAIA

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός στο σύνδεσμο διαιτητών Αιτωλ/νίας


Με  τον καθιερωμένο  αγιασμό  στον σύνδεσμο  των διαιτητών  ξεκίνησε  και επίσημα  η νέα  ποδοσφαιρική  χρονιά  για τους διαιτητές  του νομού  μας. Ο παπά – Γιώργης ήταν  για μια ακόμη  φορά  εκεί  για την τέλεση  του μυστηρίου  κάτι  που γίνεται  ανελλιπώς  εδώ και πολλά  χρονιά
Η αίθουσα  του συνδέσμου  ήταν  κατάμεστη  από τα μέλη  του συνδέσμου  τα οποία  δέχτηκαν  τις ευχές  όλων  για επιτυχία  στο δύσκολο  έργο  που έχουν  να επιτελέσουν   στα γήπεδα.


Παπαχρήστος Παναγιώτης προεδρος της ΕΠΣΝΑ
Ήταν  παρόντες  και χαιρέτησαν  την εκδήλωση  ο πρόεδρος  της ΕΠΣΝΑ  κ. Παπαχρήστος  Παναγιώτης, ο ταμίας  της ένωσης  και πρόεδρος  της ΚΕΔ/ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχαραλάμπους  Χρήστος, οι πρώην  πρόεδροι  της ΚΕΔ/ ΕΠΟ Βασίλης  Νικάκης και Βασίλης  Τεροβίτσας, ο πρόεδρος   του Συλλόγου Παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών  του Παναιτωλικού  κ. Σταρακάς  Βασίλης, και φυσικά  ο πρόεδρος  του Συνδέσμου  Διαιτητών  ο κ. Γιώργος  Κοτρώτσος.

Σταρακάς Βασίλης πρόεδρος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παναιτωλικου
Το ευχάριστο  ήταν  η παρουσία  αρκετών  νεαρών  διαιτητών  που τα τελευταία  χρόνια  έχουν  στελεχώσει  τον σύνδεσμο με συνέπεια και  ο μέσος   όρος  ηλικίας  των μελών  να έχει   μειωθεί αισθητά, συγκριτικά  με τα προηγούμενα  χρόνια.
Τεροβίτσας  Βασίλης πρώην πρόεδρος ΚΕΔ / ΕΠΟ
Nικάκης Βασίλης πρώην πρόεδρος Συνδέσμου και πρώην πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ
Παπαχαραλάμπους Χρήστος  ταμίας  ΕΠΣΝΑ -πρόεδρος ΚΕΔ /ΕΠΣΝΑ
Κοτρώτσος  Γεώργιος πρόεδρος Συνδέσμου Αιτ/νιας
Γ.Μ.