GAIA

GAIA

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Γιόρτασαν με επιτυχία το «Κάστανο» στο Άνω Κεράσοβο



Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή κάστανου» στο Άνω Κεράσοβο από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από το απόγευμα, στο κέντρο του χωριού, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευθούν ψητά και βραστά κάστανα που είναι μοναδικά εύγευστα, θρεπτικά και άφθονο ντόπιο τσίπουρο.
Παράλληλα, ακολούθησε μουσική βραδιά γεμάτη με όμορφα τραγούδια που πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα.
Τους επισκέπτες καλωσόρισε στη «Γιορτή κάστανου» ο Πρόεδρος του χωριού Θεόδωρος Παπασπύρος, ο οποίος τόνισε ότι η γιορτή αποτελεί μια αφορμή για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι καθώς και οι επισκέπτες το κάστανο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την περιοχή του Άνω Κεράσοβου. Ακόμα ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν οικονομικά τη γιορτή και όσους πρόσφεραν κάστανα και τσίπουρο και τους εθελοντές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Υφαντής, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου ΑγρινίουΚραβαρίτη Ευαγγελία, οι αντιδήμαρχοι: Σφυρής Βλάσιος, Θεοδωρόπουλος Νίκος και Κούρος Αντώνιος, η Χριστίνα Σταρακά Περιφερειακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αγρινίου: Κοτρολός Λάμπρος, Αλεξόπουλος Γεώργιος, Καζαντζής Νικόλαος και Βασιλείου Γιάννης,η πολιτευτής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ Έλενα Μάντζιου Κοτρολού, η πολιτευτής και Δημοτική Σύμβουλος Μπόκα Γεωργίαο πρόεδρος Δ.Κ. Ματαράγκας Μαρίνος Χρήστος, οπρόεδρος Τ.Κ. Παπαδατών Δημήτρης Στέκας, ο Νικόλαος Ρούσης Ιατρός π. Αντινομάρχης, ο πρώην Δήμαρχος Μακρυνείας και Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Καρακώστας Βασίλειος, κ.α.
 Δείτε φωτο: Αποστόλης Δερβίσης