GAIA

GAIA

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες


Παραμένει ο Νίκος Υφαντής στη θέση του
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρας ορίζονται ως θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την περίοδο έως την 31ηΑυγούστου 2014 οι:
-    Χριστοδουλόπουλος Χρήστος, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

-    Αγγελόπουλος Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας.
-    Υφαντής Νίκος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών.
Ουσιαστικά προκύπτει μία αλλαγή στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες καθώς ο κ.Χριστοδουλόπουλος αντικαθιστά τον κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, ενώ παραμένει στη θέση του ο Αιτωλοακαρνάνας Νίκος Υγαντής. Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.Το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, στις 12, θα συνεδριάσει υπό την νέα σύνθεση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη.
Επίσης, στο πλαίσιο της ανάγκης της καλύτερης εποπτείας και λειτουργίας σημαντικών τομέων έργων της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης αξιοποιώντας τον θεσμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου ορίζει ως Βοηθούς Περιφερειάρχη τους:
-Δουγένη Δημήτρη, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας.
-Χριστόγιαννη Γιώργο, Γιατρό – Διευθυντή ΕΣΥ, αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγείας, Πρόνοιας και ΑμεΑ.
-Αθανασόπουλο Γιώργο,  Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, αρμόδιο για θέματα εποπτείας μεγάλων δικτύων Υποδομών και Υδρογονανθράκων.
-Παππά Γιώργο, Εκπαιδευτικό, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
-Βάλαρη Δημήτρη,  πτυχιούχο Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
-Στούμπου – Ζαχαροπούλου Ντία, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.
Ο Περιφερειάρχης το προσεχές διάστημα θα προβεί στην ανάθεση ευθυνών και σε άλλους περιφερειακούς συμβούλους, με τον ορισμό Βοηθών Περιφερειάρχη για επιμέρους τομείς έργου της Περιφέρειας.