GAIA

GAIA

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δείξτε κομψή ακόμη και με φαρδιά πουλόβερ


Δείξτε κομψή ακόμη και με φαρδιά πουλόβερ
Είναι γεγονός ότι ο χειμώνας απαιτεί ζεστά ρούχα. Πολλές, όμως, γυναίκες τα αποφεύγουν, γιατί θεωρούν ότι βάζοντας ένα χοντρό πουλόβερ, θα χάσουν πόντους από την κομψότητα τους. Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να είστε ζεστή τον χειμώνα, το βρετανικό Vogue σας δίνει κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε απόλυτα θηλυκή μέσα στο πλεκτό σας.
Ζακέτα1.Συνδυασμένο με ένα σκούρο skinny παντελόνι ή κολάν και τακούνια, ένα φαρδύ κομμάτι λειτουργεί άψογα πάνω στο σωματότυπο-αχλάδι, ειδικά αν το μήκος του βρίσκεται στο ύψος των γοφών.
2.Οι πιο μακριές και εφαρμοστές ζακέτες αποδεικνύονται πιο κολακευτικές πάνω σε ένα skinny σωματότυπο.
3.Κρόσσια και ζακάρ σχέδια προσθέτουν πόντους, οπότε, φροντίστε να τους προσθέσουν εκεί που όντως χρειάζονται, για παράδειγμα κρόσσια πάνω στο στήθος σε μια ζακέτα φορεμένη από ένα κορίτσι με μικροκαμωμένο διαμορφώνει sexy-chic μπούστο.
Πουλόβερ
1.Πάντα προσθέτουν όγκο. Φερθείτε έξυπνα διαλέγοντας τα κομμάτια που εφαρμόζουν στο σώμα χωρίς να σας ζορίζουν, να σας στενεύουν ή να σας ενοχλούν γενικότερα.
2.Το γεγονός ότι προσθέτουν όγκο, βέβαια, μπορεί να το «γυρίσετε» υπέρ σας. Αν και ένα κορίτσι με πληθωρικό στήθος δεν θα σκεφτόταν ποτέ να φορέσει ένα πουλόβερ, ένα πλεκτό με πλεξίδες και άλλα τέτοια, ωστόσο ένα κορίτσι με εφηβικό μπούστο σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί το διογκωτικό εφέ ενός τέτοιου κομματιού.
3.Μην ξεχνάτε τις θηλυκές λεπτομέρειες που κολακεύουν. Το «ντεκολτέ-bateau» (χαμόγελο) «ανοίγει» τους ώμους, ενώ τα «τρουά-καρ» μανίκια αποκαλύπτουν λίγο δέρμα παραπάνω χωρίς να ξεπαγιάσετε, αλλά με το θαυματουργό αποτέλεσμα μιας πιο λεπτεπίλεπτης εντύπωσης της σιλουέτας.
Πλεκτό φόρεμα 
1.Οι κάθετες πλέξεις είναι ιδανικές για τις «petite» σιλουέτες, καθώς προσθέτουν ύψος.
2.Όσο πιο «μικροκαμωμένο» το φόρεμα, τόσο πιο κολακευτικό. Τα πολύ φαρδιά, χαχόλικα κομμάτια προτείνονται μόνο στις αδύνατες σιλουέτες. Έναφόρεμαμε πιο κοντό στρίφωμα και πιο κοντό ή «τρουά-καρ» μανίκι αποδεικνύεται αδιαφιλονίκητα κομψό.http://www.real.gr/