GAIA

GAIA

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φοβερές καταγγελίες Ντινόπουλου για την ΔΕΣΦΑ και τον Παπαρσένο ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ


               ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
             ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ
Βολές Ντινόπουλου και κατά του αρμόδιου Υπουργού για συγκάλυψη της υπόθεσης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Ο Αντώνης Σαμαράς αγωνίζεται να πείσει τους ρώσους επενδυτές για το αδιάβλητο των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης και κάποιοι στήνουν πάρτι στην ΔΕΣΦΑ με κρατικό χρήμα.
Ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ Γιώργος Παπαρσένος εισέπραξε μέσα στο 2012  πάνω από 120.000 ευρώ Ευρώ και τώρα αλλάζει τα εμβάσματα του μισθού του στην Τράπεζα για να γλυτώσει τον έλεγχο.
Την ίδια ώρα απολαμβάνει προκλητικά προνόμια με πιστωτικές κάρτες που πληρώνει.....
η κρατική ΔΕΣΦΑ ( δηλαδή εμείς) , απεριόριστη αγορά καυσίμων , αυτοκίνητα TURBO και έξτρα αμοιβές για… ταξίδια στο εξωτερικό ,αλλά και μέσα στην Ελλάδα !
Στην νομική υπηρεσία οι δέκα (!)  δικηγόροι εξακολουθούν να παίρνουν…. 16 μισθούς τον χρόνο επειδή έτσι γνωμοδότησαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.
Η προϊσταμένη της νομικής υπηρεσίας Σοφία Μιχελάκη παίρνει ( επί 16 !)  6.800 ευρώ τον μήνα.
Έντονη κριτική  Ντινόπουλου και προς τον αρμόδιο υπουργό γιατί  οι υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος συγκαλύπτουν το μισθολογικό πάρτι στην ΔΕΣΦΑ και αρνούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του βουλευτή.
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος αντί να ερευνήσει τις καταγγελίες του βουλευτή τον παραπέμπει στις ανακοινώσεις της ΔΕΣΦΑ που συσκοτίζουν την υπόθεση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΣΦΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ