GAIA

GAIA

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


   Το Διοικητικό μας Συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 27 Μαίου 2013
                          ΟΜΟΦΩΝΑ  αποφάσισε τα παρακάτω:
    1)-Να διοργανώσει προσκυνηματική εκδρομή το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στην   Ιερά Μονή Ρεθα, όπου θα τελεσθεί εσπερινός. Η αναχώρηση θα γίνει...από το χώρο του παλαιού σταθμού του τρένου ώρα 15.30. Οσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλείσθε να δηλώσετε  έγκαιρα συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου μας ή στα τηλέφωνα 2641023748 και 6973998117, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013...............



2)-Να επισκεφθεί το Διοικητικό μας Συμβούλιο το χωριό ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣπροκειμένου να επικοινωνήσει  άμεσα με τις εκεί πολύτεκνες οικογένειες.
        Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και η συνάντηση θα γίνει μετά το πέρας της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, την ποία θα παρακολουθήσουν και τα μέλη του Συμβουλίου μας.
        Αυτού του σκοπού οι επισκέψεις θα συνεχιστούν έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας ,ανταλλάσσοντας απόψεις, σκέψεις  και προβληματισμούς , προς αντιμετώπιση των εξαιρετικά δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι μας.
  3)Να διοργανώσει εκδήλωση για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειώνπου θα εγγραφούν στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου, τη σχολική περίοδο 2013-2014.
          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEONSPORT CENTER την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 , την αίθουσα μας παρεχώρησε ευγενώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτιος Κωστούλας, ο οποίος θα καλύψει και τα έξοδα της δεξίωσης και για το λόγο αυτό τον ευχαριστούμε , όπως ευχαριστούμε και τον έτερο χορηγό της εκδήλωσης μας ιδιοκτήτη της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗΣ κύριο Γεώργιο Μαστρογεωργίου.
         Καλούμε τους γονείς  που θα εγγράψουν τα παιδιά τους στην πρώτη Δημοτικού να ενημερώσουν  οπωσδήποτε τη γραμματεία του Συλλόγου μας, έτσι ώστε  να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την εκδήλωση.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
         ………………..                                                                                        
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ                                                         
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ 2641023748
30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο