GAIA

GAIA

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στο Δαφνιά αύριο η κηδεία του άτυχου αστυνομικού


Στο Δαφνιά της Μακρυνείας  θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου,  η κηδεία του άτυχου   Γιώργου Ανδριτσόπουλου, του  37χρονου συμπατριώτη μας αστυνομικού που δολοφονήθηκε τη νύχτα σε συμπλοκή με τους αλβανούς κακοποιούς στο Δίστομο, καθώς υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς....

Το πένθος στην κοινωνία του χωριού είναι βαρύ καθώς χάθηκε ένας εξαίρετος ανθωπος οικογενειάρχης που περίμενε το τρίτο παιδί του ενώ η μοίρα είχε χτυπήσει  την οικογένεια του και προ  διετίας  όταν έφυγε από τη ζωή ο μοναχός αδερφός του.  Συμπατριώτες, συγγενείς και φίλοι και πολλοί αστυνομικοί θα πουν αύριο το  τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Γιώργο ενώ το πένθος στην Ελληνική Αστυνομία είναι μεγάλο και οι σημαίες στα κατά τόπους τμήματα σήμερα κυμάτιζαν μεσίστιες. Αστυνομικός εξάλλου που υπηρετεί στην Α.Δ.Αιτωλίας είναι και ο αδερφός του άτυχου Γιώργου.
Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό  για τον εντοπισμό  των οπλισμένων και επικίνδυνων Αλβανών  δραπετών των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι σκότωσαν εν ψυχρώ τον 37χρονο αστυνομικό, στο άλσος του νεκροταφείου Διστόμου. Σχεδόν εξ ολοκλήρου η Στερεά Ελλάδα χτενίζεται από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ μπλόκα υπάρχουν και στις  ορεινές περιοχές του Θέρμου και της Ναυπακτίας.