GAIA

GAIA

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η φλόγα της αγάπης στο Αγρίνιο


ΛαμπαδηδρομίαΗ πόλη του Αγρινίου  θα συμμετέχει στην εκδήλωση υποστήριξης της 11ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) η οποία ξεκίνησε φέτος από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας.Για 11η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα ανάψει τη δική του φλόγα σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός  στο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.Η τελετή έναρξης θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, απ’ όπου και η εκκίνηση προς το γήπεδο του Παναιτωλικού γύρω στις  4:00.
Η  παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει  ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και  την υποστήριξή σας στο ιερό έργο του εθελοντικού κινήματος.
 Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι  η εξής:...
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00  Συγκέντρωση λαμπαδηδρόμων στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
16:30  Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου από την κεντρική πλατεία Αγρινίου.
16:45  Άφιξη πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
16:50 ‘’ Άναμμα φλόγας – Τελετή λήξης’’  στο γήπεδο του Παναιτωλικού κατά τη διάρκεια  ημιχρόνου του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης.
Σας περιμένουμε, προκειμένου να διαδώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της Αγάπης και της Ζωής.


Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 seaagriniou.blogspot.gr/