GAIA

GAIA

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Νότες κατά του φασισμού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Η Μουσική είναι ένα ηθικό δίκαιο. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα», έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας στην αρχαιότητα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου φρόντισε, για μια ακόμη φορά, να τους επιβεβαιώσει.
Και το κάνει με όπλο τις νότες, ενάντια στο φασισμό, ενώνοντας εκατοντάδες Αγρινιώτες που αυτή την ώρα δεν απολαμβάνουν απλά όμορφες μελωδίες και αγαπημένους σκοπούς, αλλά στέλνουν απ’ το μαρτυρικό Αγρίνιο ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά του νεοναζισμού.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧωρίς ιδεολογικούς-πολιτικούς, κοινωνικούς ή άλλους διαχωρισμούς, όλοι μαζί, στην πλατεία των κρεμασμένων πατριωτών, στην πόλη των 120 ηρώων, οι Αγρινιώτες δίνουν σήμερα τη δική τους απάντηση στο ερώτημα που με τόσο βίαιο τρόπο ετέθη στην ελληνική κοινωνία.
Τη συναυλία παρακολουθούν πολλοί εκπρόσωποι φορέων, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, παιδιά, γονείς, παππούδες, άνεργοι, επιχειρηματίες, μαθητές, επιστήμονες της πόλης. Και η προσέλευση συνεχίζεται…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
O 
 
O 
O
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 O
Agrinioreport.com