GAIA

GAIA

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εκτέλεση εννέα ενταλμάτων σύλληψης, στην έκδοση των οποίων προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν σε υποθέσεις επισφαλών δανείων πάνω από 400 εκατ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τα άτομα σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα βαρύνονται με κατηγορίες για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης. Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι Άγγελος Φιλλιπίδης, Κλέων Παπαδόπουλος, (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), ο επιχειρηματίας Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Έλληνας, ο Χ. Σιγανός (πρωην στέλεχος του ΤΤ) και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος  σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην έχουν προβλήμα τα δάνειά του κ. Κοντομηνά, γιατί έχουν εχέγγυα. Το πρόβλημα αφορά σε μια πιστωτική κάρτα μεταξύ του ΤΤ και εταιρείας του.
enikos.gr