GAIA

GAIA

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ στο Γηροκομείο Αγρινίου VIDEO


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Γηροκομείο Αγρινίου έκοψαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ της Βιοκαλλιεργητικής Περιβαλλοντικής Εταιρείας Τριχωνίδος, ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ. Είναι η δεύτερη χρονιά που η ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ επιλέγει να επισκεφθεί το Γηροκομείο Αγρινίου και να υποστηρίξει την Τρίτη ηλικία.
Τα πρόσωπα των ηλικιωμένων φωτίστηκαν και τα χαμόγελα περίσσευαν από όλους που τραγούδησαν όλοι μαζί και μοιράστηκαν ευχές για τον νέο χρόνο.
Σε δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο πρόεδρος της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ κ. Νίκος Ψηλός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθούμε στην Τρίτη γενιά και να του υποστηρίξουμε. Είναι η δεύτερη χρονιά που ερχόμαστε το Γηροκομείο και ελπίζω να συνεχίσουμε με περισσότερες δραστηριότητες».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ και πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης στον χαιρετισμό του ανέφερε «όλα τα μέλη της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ είναι εδώ σήμερα όχι γιατί εξυπηρετούν κάποια σκοπιμότητα, ή προσδοκούν κάποιο αντάλλαγμα ή όφελος αλλά από μια αληθινή επιθυμία συμπαράστασης και αλληλοαρωγής».