GAIA

GAIA

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Περιοδείες Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Ναυπακτίας

Ενωτική Πρωτοβουλία
Σε Βελβίνα, Πιτσιναίικα και Βλαχομάνδρα, Δάφνη, αλλά και στα καταστήματα της Ναυπάκτου και τη Λαϊκή Αγορά βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», Τάκης Λουκόπουλος μαζί με συνεργάτες τους. Αναλυτικότερα:...

Με αμείωτο ρυθμό συνέχισε την περιοδεία του ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τάκης Λουκόπουλος, μαζί με στελέχη της παράταξής του.Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9/5 έγινε επίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες της Βελβίνας, των Πιτσιναιϊκων και Βλαχομάνδρας. Συζήτησε με τους κατοίκους για θέματα που απασχολούν αυτές τις περιοχές,ιδιαίτερα για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Το Σάββατο 10/5 το πρωί, κλιμάκιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλή τον Τάκη Λουκόπουλο επισκέφθηκε καταστήματα της Ναυπάκτου και τη Λαϊκή Αγορά.Το απόγευμα του Σαββάτου, κλιμάκιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας περιόδευσε στο τοπικό διαμέρισμα Δάφνης, όπου έγινε εποικοδομική συζήτηση με τους κατοίκους.
δυτικα1
Το ερχόμενο διάστημα μέχρι και τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των επισκέψεων μας, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ναυπακτίας.
δυτικά2
Προχωράμε δυναμικά μέχρι την τελική νίκη.
Αυτή η άνοιξη θα είναι η άνοιξη της Ναυπακτίας!
Το Γραφείο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας