GAIA

GAIA

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών


Συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στην Πάτρα, στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα ...
της ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 49 του Ν. 4274/2014 και της με αριθμό 51/11-09-2014 ερμηνευτικής εγκύκλιου του Υπουργείου Εσωτερικών με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά.
Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίασης προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.