GAIA

GAIA

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Απεβίωσε ο Βασίλης Μαγγίνας. Την Κυριακή στον Αστακό η ταφή του


po-magginas2Στο θεραπευτήριο Ευγενίδειο κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μαγγίνας, το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από νοσηλεία μιας εβδομάδας.

Ο 66χρονος πολιτικός είχε εισαχθεί εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή στο Ευγενίδειο, έχοντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στη χολή (διόγκωση χοληδόχου κύστης) και τον υπέβαλαν λαπαρασκοπικά σε αφαίρεση της χολής.

Παρά την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του -καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς ο ασθενής είχε υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη- η επέμβαση είχε καλή έκβαση. Μάλιστα, κατά πληροφορίες ο ασθενής ανάρρωνε φυσιολογικά το πρώτο 48ωρο.

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, άρχισε να έχει πυρετό όπως και καρδιολογικό πρόβλημα. Κρίθηκε ότι χρειάζεται νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πράγματι εισήχθη στη Μονάδα και διασωληνώθηκε.

Τρεις ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καθώς κατά πληροφορίες διαπιστώθηκε επιπλοκή συνεπεία της χολοκυστεκτομής. Ωστόσο, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί, υπέστη σηπτικό σοκ και τελικώς κατέληξε σήμερα Παρασκευή από ανακοπή στο Ευγενίδειο, σύμφωνα με το protothema.gr
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου από τον ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Αστακό, όπου θα ταφεί την Κυριακή.