GAIA

GAIA

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ΕΠIΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ΕΠIΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 20:00 στο ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι και ο ΠΑΛΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Σημαντική είναι η επιχειρηματική αποστολή από την Ευρυτανία με την συμμετοχή ....
πολλών παραγωγών και εταιριών της περιοχής ενώ εξίσου σημαντική θα είναι η παρουσία του Δήμου Καρπενησίου όπου και είναι τιμώμενη περιοχή με την παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σουλιώτη ενώ έχει προσκληθεί και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης....

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου 25 Απριλίου ξεχωρίζει η συνεδρία με θέμα : ΄΄ Εμπορικοί δρόμοι της ελιάς- δυνατότητες και προοπτικές για ποιοτικό ελαιόλαδο ΄΄ και ομιλητές τους κ. κ. Παναγιώτη Καραντώνη Διευθυντής ΕΣΒΙΠΕ ,Θανάση Κερασιώτη Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΒΕΕ , Βασίλη Καμβύση Χημικός Μέλος Δ. Σ. ΦΙΛΑΙΟΣ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Αγροτικού Τομέα Δήμου Αγρινίου Γιώργος Μελιάδης.

Επίσης σπουδαία ενότητα είναι αυτή που αναφέρεται στους τρόπους επιβίωσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών μέσα στην κρίση με ομιλητές τους κ. κ. Περιστέρα Σκαρλίγκου Σύμβουλο Επιχειρήσεων και Βασίλη Παπαβασιλείου Οικονομολόγος αλλά και εκείνη με θεματολογία το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της Αιτ/νίας, ο ρόλος του ΕΣΠΑ και τα μεγάλα έργα του και εισηγητές τους κ. κ. Λάμπρο Νικολαίδη Νομικός Περιφερειολόγος και Παντελής Χαλκιάς MScΔιοίκηση και Διαχείριση Έργων - Σύμβουλος Ανάπτυξης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη