GAIA

GAIA

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Εκτροπή λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγο Αγρίνιο-Ιωάννινα

6_Fotor_Collage
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο-Ιωάννινα είχε σοβαρό τροχαίο στο Τέροβο, όπου εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε . ...Ευτυχώς  οι τραυματισμοί τρίων επιβατών είναι ελαφρείς.Έξι  από τους επτά συνολικά επιβάτες του λεωφορείου,μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.Από αυτούς  τρεις είναι τελικά οι τραυματίες,ενώ οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο,κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία,αρχικά σημειώθηκε εκτροπή του οχήματος,λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος,στις 13.30 στο Τερόβο Ιωαννίνων.Στη συνέχεια το βαρύ όχημα,χτύπῆσε σ’ ένα βράχο  με αποτέλεσμα να ανατραπεί,παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο 27χρονος οδηγός του.
Η 7η επιβάτης του λεωφορείου που δεν τραυματίστηκε,συνέχισε το ταξίδι της στα Γιάννενα,με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.Η κυκλοφορία στη εθνική οδό Ιωαννίνων-Αντιρρίου, στη θέση Παλτανάκια Τέροβου έχει κλείσει στο ένα ρεύμα Κυκλοφορίας.Να σημειωθεί πῶς και χθες το βράδυ,λόγω ολισθηρότητας «δίπλωσε» νταλίκα και έκλεισε η κυκλοφορία για έξι ώρες.



Γιάννης Μάνθος- epirusgate.blogspot.gr