GAIA

GAIA

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. για το ΕΣΠΑ

koi-syndesmos-ena-hmerida2Ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.), στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου στην αίθουσα του ΤΕΕ Αγρινίου.
....

 
koi-syndesmos-ena-hmerida1Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κος Γρηγόρης Καλαμακίδης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., με 25ετη εμπειρία σε επιχορηγούμενα προγράμματα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα τέσσερα νέα προγράμματα που επιχορηγούν επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2014. Παράλληλα, έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τον τρόπο που σχεδιάζεται ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος.
Σημειώνεται πως τα τέσσερα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 είναι τα εξής: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», «Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών», «Νεοφυής επιχειρηματικότητα», «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
koi-syndesmos-ena-hmerida3Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επιχειρηματίες του νομού αλλά και νέοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, ενεργά και μή μέλη του Συνδέσμου, καθώς η εκδήλωση ήταν ανοικτή στο κοινό.
Ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) υπογραμμίζει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους επιχειρηματίες και σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό για την ενημέρωσή τους επί των προγραμμάτων.