GAIA

GAIA

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου

Ο Δήμος Αγρίνιου και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου.

foto
Ο Δήμος Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, από 15 έως 17 Απριλίου 2016, θα συμμετάσχουν, στο Φεστιβάλ, με Εκθεσιακό Περίπτερο με προϊόντα ελιάς & ελαιολάδου της Αιτ/νίας....

Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιηθούν δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και προώθησης των προϊόντων αλλά και Διαγωνισμός Ελαιολάδου.
Το Δήμο Αγρινίου. στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς. θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Μελιάδης ο οποίος σε δηλώσεις του με αφορμή τη συμμετοχή, ανέφερε,
«Η παρουσία του Δήμου Αγρινίου πρέπει να ξεπερνά τα όριά του, να εκτείνεται στον ελληνικό αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο, δηλώνοντας παρών σε εκθέσεις και δράσεις που αναδεικνύουν την περιοχή μας και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγει η περιοχή μας. Θεωρώ πως θα πρέπει να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία προβολής που υπάρχει, προκειμένου να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των προϊόντων μας, που είναι απόλυτα απαραίτητη τη σημερινή οικονομική δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.
Θέλω να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο αλλά και τις επιχειρήσεις για την ενεργή συμμετοχή τους, με στόχο την ακόμη καλύτερη προβολή των εξαιρετικών προϊόντων του ευλογημένου τόπου μας, τόσο με τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, όπως η «ΕΛΑΙΑ», όσο και με τη συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς».