GAIA

GAIA

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ιατρό Γαλανόπουλο Κωνσταντίνο

Ευχαριστήρια επιστολή προς Γαλανόπουλο Κωνσταντίνο
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τον Διευθυντή της Χειρουργικής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γαλανόπουλο Κωνσταντίνο ο οποίος αντιμετώπισε άμεσα και αποτελεσματικά με χειρουργική επέμβαση την ταχεία εμφάνιση Σκωληκοειδίτιδας στην κόρη μου. Χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία του, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η κόρη μου στο Νοσοκομείο Αγρινίου ήταν επιτυχής και η μετεγχειρητική μου πορεία εξελίχθηκε περίφημα.
Γιατροί σαν τον κ. Γαλανόπουλο Κωνσταντίνο, με εξαιρετική επιστημονική και ανθρώπινη συνεισφορά, ο οποίος με επίγνωση του καθήκοντος απόδειξη της επαγγελματικής του ευσυνειδησίας και διάθεσης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό του αντιμετώπισε άμεσα και αποτελεσματικά με χειρουργική επέμβαση το περιστατικό κοσμούν τον ιατρικό κλάδο.
Παράλληλα να ευχαριστήσω όλη τη χειρουργική ομάδα των γιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου που συμμετείχαν στη χειρουργική επέμβαση και στη μετέπειτα νοσηλεία της κόρης μου.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη το λειτούργημά τους για τον συνάνθρωπο γιατί αναπτερώνουν την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Σκιαδάς
(Δημοσιογράφος)