GAIA

GAIA

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Διανομή ειδών διατροφής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Δήμο Αγρινίου



Στη δεύτερη διανομή ειδών διατροφής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ.)σε ωφελούμενους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (Ε.Β.Υ.Σ) , προχωρά η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Από την Τρίτη, 5/7/2016 ,η  διανομή των ειδών πραγματοποιείται ήδη στον  Δήμο Αγρινίου, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ενώ θα συνεχιστεί για το σύνολο των ωφελουμένων μέσω και των υπολοίπων  εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, όπως οι Δήμοι Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Ι.Π. Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Ξηρομέρου, οι Ιερές Μητροπόλεις Αιτωλίας & Ακαρνανίας και Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου, τα Γηροκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκατάστασης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων –Κηδεμόνων & Φίλων αυτών «ΑΛΚΥΟΝΗ», τον Σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων  & Φίλων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
  Στους 19.090 ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος θα διανεμηθούν 48.384 τεμάχια μακαρόνια, 29.000 τεμάχια/συσκευασίες με φασόλια , 18.000 τεμάχια τοματοπολτού, 7.800 τεμάχια σκόνη πλυντηρίου, 9.000 τεμάχια υγρό πιάτων, 9.000 τεμάχια σαμπουάν και 9.000 τεμάχια υγρό γενικής χρήσης.
Χθες, 7-7-2016, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου και συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστα Καλαντζή, καθώς και τους υπαλλήλους που πραγματοποιούσαν τη διανομή, για την άριστη οργάνωση και διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.
Τόνισε, δε, σε σχετική δήλωσή της: «Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου και είμαστε μαζί στην κοινή προσπάθεια να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας μόνος του. Οι δομές και η εμπειρία του δήμου Αγρινίου βοηθούν να γίνουν όλα με τρόπο άρτιο και κυρίως ανθρώπινο και αξιοπρεπή για τους ωφελούμενους».