GAIA

GAIA

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Ε.Α. Ευστάθιος Δημ. Τσούκαλος: Ο Αρχιτέκτονας της Δημόσιας Διοίκησης και το Έργο του στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς στην κοινωνία της πόλης, διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, εκδήλωση με τίτλο
«Ευστάθιος Δημ. Τσούκαλος: Ο Αρχιτέκτονας της Δημόσιας Διοίκησης και το Έργο του στην Αιτωλοακαρνανία.»
Η εκδήλωση, που σκοπό έχει να αρχίσει ένας διάλογος σχετικά με τα δημόσια κτήρια στην περιοχή μας, θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 18.30 και αμέσως μετά τις ομιλίες, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης με υλικό από το Αρχιτεκτονικό έργο του Ευστ. Τσούκαλου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου. Η έκθεση θα διαρκέσει από 16 μέχρι 30 Οκτωβρίου 2016 και θα μπορούν να την επισκεφτούν και μαθητές σχολείων.
Στην εκδήλωση που θα συντονίσει ο Γεράσιμος Γουβέλης, θα μιλήσουν για το έργο του αρχιτέκτονα ο Νίκος Λύτρας (Πολιτικός Μηχανικός), η Θεοδώρα Μονιούδη-Γαβαλά (Αν. Καθηγήτρια Παν. Πατρών), ο Γεώργιος Πανέτσος (Καθηγητής Παν. Πατρών), ο Νώντας Σαρλής (Σκηνοθέτης), η Σταυρούλα Τσακμακλή (Πολιτικός Μηχανικός) και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης (Συγγραφέας).